woensdag 26 november 2014

3x Sinterklaasrecepten


De chocoladeletters vliegen de winkel uit, we kijken massaal het Sinterklaasjournaal en we hebben allemaal onze schoen al een keer gezet. Het is bijna zover... Nog een week en dan is het Sinterklaasavond! 

Tijd om iets lekkers uit te zoeken, wat ga jij maken voor het heerlijk avondje? Natuurlijk kun je zelf peper- of kruidnoten maken maar dat is eigenlijk best saai. Op Mijn Kookavonturen staan namelijk drie heerlijke en originele recepten om zelf te maken...

Pepernoten cheesecake


Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke pepernoten cheesecake? Een cheesecake met pepernoten en chocolade, dat wordt genieten! Deze cheesecake heeft al heel wat fans opgebouwd de laatste jaren, maar dat verbaasd je vast niets. Hij is wel machtig, dus snijd de pepernoten cheesecake in kleine stukjes. Zo kun je er ook extra lang van genieten ;-)
Banketstaaf


Of maak zelf een banketstaaf! Dit typische Sinterklaas lekkernij, van bladerdeeg en amandelspijs, hoort er echt bij deze tijd. En zelf gemaakt natuurlijk het allerlekkerst. Zelf een banketstaaf maken is stiekem heel makkelijk en leuk om te doen. Lekker om nog een beetje warm te eten.
Sinterklaas rocky road


Dit jaar maakte ik deze heerlijke Sinterklaas rocky road. Hij smaakt echt goddelijk en het ziet er ook super leuk uit toch? Het is eigenlijk een soort arretjescake en je kunt er eventueel ook ander Sinterklaas snoepgoed in verwerken. Het is ook nog eens een heel simpel recept, je hebt geen oven nodig. Je laat de rocky road gewoon opstijven in de koelkast!


Wat ga jij bakken voor Sinterklaasavond?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...