donderdag 20 februari 2014

Pastasalade met chorizo en garnalen



Vandaag deel ik deze lekkere pastasalade met chorizo en garnalen met jullie. Een simpel en snel recept dat eigenlijk is ontstaan uit restjes. Maar dan wel een hele lekkere combinatie van restjes! Sowieso word ik al heel blij van de kleuren van deze pastasalade. De combinatie surf en turf zorgt altijd voor een spannend gerecht; zo ook de combinatie van chorizo met grote garnalen. Een ideaal recept om door de weeks na het werk even snel te maken. Ga jij deze pastasalade met chorizo en garnalen uitproberen?



Pastasalade met chorizo en garnalen
voor 1 persoon

75 gr pasta
75 gr chorizo
80 gr grote garnalen, gepeld 
handje veldsla
+/- 5 zongedroogde tomaatjes
een halve rode ui
30 gr Parmezaanse kaas
olijfolie om in te bakken
extra vierge olijfolie
zeezout
peper

Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

Bak de garnalen in olijfolie, breng op smaak met zout en peper.

Pel de ui en snijd in halve maantjes. Snijd de chorizo in dunne plakjes en snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Rasp de Parmezaanse kaas.

Meng alle ingrediĆ«nten door elkaar en breng op smaak met een scheut extra vierge olijfolie, zout en peper.

Enjoy!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...