donderdag 20 februari 2014
Pastasalade met chorizo en garnalen
Vandaag deel ik deze lekkere pastasalade met chorizo en garnalen met jullie. Een simpel en snel recept dat eigenlijk is ontstaan uit restjes. Maar dan wel een hele lekkere combinatie van restjes! Sowieso word ik al heel blij van de kleuren van deze pastasalade. De combinatie surf en turf zorgt altijd voor een spannend gerecht; zo ook de combinatie van chorizo met grote garnalen. Een ideaal recept om door de weeks na het werk even snel te maken. Ga jij deze pastasalade met chorizo en garnalen uitproberen?
Pastasalade met chorizo en garnalen
voor 1 persoon
75 gr pasta
75 gr chorizo
80 gr grote garnalen, gepeld
handje veldsla
+/- 5 zongedroogde tomaatjes
een halve rode ui
30 gr Parmezaanse kaas
olijfolie om in te bakken
extra vierge olijfolie
zeezout
peper
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Bak de garnalen in olijfolie, breng op smaak met zout en peper.
Pel de ui en snijd in halve maantjes. Snijd de chorizo in dunne plakjes en snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Rasp de Parmezaanse kaas.
Meng alle ingrediƫnten door elkaar en breng op smaak met een scheut extra vierge olijfolie, zout en peper.
Enjoy!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten